Over Ons

Bureau van Nierop -opgericht in 1993 door Léon van Nierop- begon aanvankelijk met planvorming en onderzoek voor het toenmalige Ministerie van LNV en Staatsbosbeheer. Het Bureau werd bekend door diverse pilotprojecten en door het vitaliteitsonderzoek van de Nederlandse bossen. Op verzoek van onze klanten startten wij in 2000 tevens met het beheer van bossen en natuurterreinen en met de uitvoering van door ons opgestelde plannen. Zo ontstond een bureau met planschrijvers en beheerders in één huis.

“Bij Bureau van Nierop wordt gewerkt “van de pen tot de schop”.

Voor wie werken wij?

Onze klanten zijn: Gemeenten, Provincies, Ministeries, Staatsbosbeheer, de Landschappen, Waterschappen en een groot aantal particuliere grondbezitters.

Wat willen wij?

Bureau van Nierop profileert zich als een bureau dat heldere en praktische plannen maakt en hierbij niet voorbij gaat aan de knelpunten. Wij willen graag een vitaal platteland creëren met mooie bossen en natuurterreinen. Wij doen wat nodig is om dat te bereiken, of het nu een rapport schrijven is, een presentatie geven, foldermateriaal schrijven of zelf de schep in de grond steken. Onze projecten zijn vernieuwend en diverse werden zelfs uitgeroepen tot modelplannen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en willen betrouwbaar en vakkundig werk leveren.